Wat je allemaal met een PlayStation 4 kunt doen

Wat je allemaal met een PlayStation 4 kunt doen

nov 7, 2019 Algemeen by Frank

Natuurlijk kun je lekker gamen op je Playstation 4, maar wist je dat je ook heel veel andere dingen kunt doen met deze spelcomputer? Zo is deze spelcomputer in staat om Blue-Rays te lezen en af te spelen. Daarnaast kun je ook verbinding maken met internet, waardoor je heel veel andere mogelijkheden hebt. Zo is het mogelijk om een film of serie te starten. Verder kun je de PlayStation ook verbinden met Spotify of Deezer, waardoor je muziek kunt afspelen op deze spelcomputer. Maar hoe werkt dit? Hoe kijk je films op je PlayStation 4? En hoe kun je het best series en films kijken op je spelcomputer? Wij leggen alle mogelijkheden van je PlayStation 4 uit.

Gaming USB – Gamen

Dit is natuurlijk de hoofdreden waarom je deze console moet kopen. De PlayStation 4 is hoofdzakelijk een spelcomputer, waardoor je deze het best kunt gebruiken om te gamen. Zo zijn er verschillende nieuwe games zoals FIFA 20, Call of Duty: Modern Warfare, Assassins Creed, Red Dead Redemption en Grand Theft Auto die je hierop kunt spelen. Verder is er ook veel content die je kunt downloaden en gebeurt dit ook met veel spellen. Daarnaast kun je makkelijk online met deze console. Dat wil zeggen dat je ook via internet tegen andere spelers je spellen kunt spelen. Dit zorgt voor extra plezier en extra uitdaging. Kijk dus goed welke spellen je wilt spelen en wat je leuk vindt. Zo kun je snel genieten van alle spellen! Gebruik je PlayStation dus allereerst om te gamen!

Gaming USB – Muziek

Vrouw luistert muziek op Playstation 4

Een andere mogelijkheid die je hebt op het gebied van je PlayStation 4 is de muziek die je kunt afspelen. Dit kan op verschillende manieren. Allereerst staat er standaard Spotify op deze console. Hiermee is het mogelijk om je favoriete muziek en afspeellijsten af te spelen. Verder is het ook mogelijk om op deze manier nieuwe muziek te ontdekken. Daarnaast kun je ook Deezer op je console zetten. Ook hiermee kun je je favoriete muziek afspelen. Ook hier kun je nieuwe muziek ontdekken en je favoriete afspeellijsten samenstellen. Het is ook mogelijk om een USB-stick te gebruiken. Deze USB Flash Drive kun je gebruiken om muziek op te zetten en vervolgens via je console af te spelen. Hiervoor kun je verschillende types en merken gebruiken. Zelf gebruik ik hiervoor altijd een Samsung USB Flashdrive . Deze USB-sticks zijn over het algemeen goed genoeg om muziek mee af te spelen.

Gaming USB – Series

Vrouw kijkt serie via Playstation 4

Natuurlijk kun je ook films of series afspelen via je PlayStation 4. Dit kan ook weer op verschillende manieren. De Playstation beschikt over een DVD-speler. Hierdoor is het dus mogelijk om de films die je op DVD hebt via je PlayStation 4 af te spelen. Verder is het mogelijk om via Blue Ray de series en films af te spelen. Een andere optie is natuurlijk de eerder genoemde USB-stick. Deze USB-stick kun je gebruiken om de films en series op te zetten en vervolgens af te spelen. De laatste optie is weer via internet. Zo kun je Netflix op de PlayStation 4 zetten, waardoor je alle films en series eenvoudig kunt streamen. Een andere optie is Videoland. Ook hier kun je alles afspelen, zodat je alle series en films die hier staan, kunt zien. Verder kun je ook Disney plus downloaden, zodat je ook al deze series en films kunt zien en je volop kunt genieten.

Geef een antwoord